Gastronomska ponuda

Bistrò Jolly se nalazi u slikovitoj regiji Istarskog poluotoka, zemlje dobrih ljudi, raznih okusa i gastronomskog užitka. U unutrašnjosti restauranta naći čete elegantno rustikalni ambijent sa raznolikim gastronomskim delicijama.

Hladna predjela

U našoj ponudi imamo istarski pršut i pancetu, salamu sa tartufima, ovčji sir sve to servirano sa tek pečenom focacciom iz naše krušne peći prelivenu sa istarskim autohtonim bio ekstra djevičanskim maslinovim uljem naše proizvodnje. Isto tako toplo preporučamo salatu od folpi (hobotnice) na istarski način.

Topla predjela

U našoj ponudi nudimo dagnje alla marinara (buzara) kao i razne domače juhe, pohane repove gambera itd.

Tjestenine i rižota

Svakako toplo preporučamo tjesteninu ili rižoto sa plodovima mora, našu domaču tjesteninu, njoke sa bakinim gulašom, naravno u ponudi imamo i vegetarijanske specijalitete.

Meso sa roštilja

Naš savjet je da svakako kušate našu top deliciju tagliatta di scamone o vitello sa rikolom i grana padano kao i svinjski biftek u istarskom vinu teran. Isto tako u ponudi imamo razne vrste mesa na žaru sa raznim prilozima ali tu svakako preporučamo naš restani krompir sa lukom i špekom.

Riba sa roštilja

U svakodnevnoj ponudi imamo ribu prve klase iz Jadranskog mora, lignje na žaru i pržene kao i škampe na žaru ili buzaru.

Pizza iz krušne peći

Svakodnevno nudimo i pizzu iz naše krušne peći po već našoj 20 godina istoj recepturi ručno rađena. Svakako za preporuku pizza Vegetariana kao i pizza Jolly sa istarskom pancetom i pršutom, lukom i maslinama.

Deserti

Obzirom da nakon dobrog ručka ili večere neizostavni dio je odličan desert, u našoj ponudi imamo svakodnevno razne deserte.